Exclusieve avondkleding vindt u bij LO&S

LO & S -  Luxury Boutique

Breng een bezoek aan LO&S wanneer u op zoek bent naar exclusieve suite-kleding en avondkleding. Met de trendy boetiek belandt u in Antwerpen, het kloppende modehart van België. Tevens voor het ontwerpen van uw bruidsjurk waar u zo van droomde kan u hier laten creëren. Laat u daarom eindeloos inspireren door het advies en de collecties bij Linders Ottevanger & Segers.

Ontdek de topontwerpers

In het stijlvolle herenhuis, waar de damesboetiek werd ondergebracht, hebben de grootste mode-iconen ter wereld een eigen plek gekregen. Blumarine en Albert Afferetti zijn maar enkele van de vele topontwerpers die vertegenwoordigd zijn bij LO&S. Ontdek de verschillende namen in onderstaand overzicht voor een geslaagde keuze.

Ontwerpen op maat

Voor exclusieve lijnen van avondkledij, suite-kleding en bruidsjurken heeft u voortaan dus voldoende aan één adres. Met de klantvriendelijke service wil de boetiek uit Antwerpen de klanten van over heel België op hun wenken bedienen. Daarom kunnen de ontwerpers ook kleding volledig op uw maat ontwerpen. Wij voorzien een eigen ontwerp beginnend vanaf nul of op basis van een bestaand kledingstuk. Op die manier kan u het model, de kleur en de stof zelf selecteren.

Contact

Op zoek naar exclusieve avondkleding? In Antwerpen moet u bij LO&S zijn. Bekijk alvast een aantal van de ontwerpen en plan uw bezoek.